Bron över Stensån!

stensan.small

Det är fascinerande med broar! ” Like a bridge over troubled water ” som Simon and Garfunkel sjöng! Broar tar dig över till den andra sidan, över hinder, till något nytt, något äventyrligt, något mycket bättre! Det finns världsberömda broar såsom Tower Bridge i London, Pont Neuf i Paris, Ponte De Rialto i Venedig, Golden Gate i San Fransisco! Namnen klingar så exotiskt, så spännande!…Vad har vi då i Båstad? Jo, vi har bron över Stensån! Någon tycker kanske att den är obetydlig i sammanhanget….men det är den inte! Vi är väldigt stolta över vår bro! Du hittar den vid en av landets laxtätaste åar! Den kopplar ihop Riviera med Hemmeslöv! ….för att inte tala utsikten över åmynningen… som är under ständig förvandling av vågor och vind…och som kunde ställas ut på museum!

Jag tog cykeln dit häromdagen! Solen sken, fåglarna kvittrade! Ljumma septembervindar blåste i mina öron! Jag cyklade längs stränder och genom skog! Till slut nådde jag mitt mål! Den lilla bron av trä! Där var massor med folk! De var så glada och tog fotografier. Promenerade, joggade, cyklade, pick-nickade, fiskade! De talade också alla möjliga språk! Min gissning var att de kom från London, Paris, Venedig och San Frannsico! Varför då? Jo, för att se den finaste bron av dem alla! Bron över Stensån!

Tycker du att det vore kul att ha den här tavlan hemma på väggen, eller kanske ge bort den som present, är du välkommen att höra av dig. En originalsignerad och numrerad, giclée i begränsad upplaga. Den håller A3-format ungefär. Med guldram och passepartout är yttermåtten 50 x 40 cm. Pris 1500:-  inramad och klar! Personlig leverans inom Bjärehalvön och Laholm!

Kontakta mig på:    johan@bastadallehanda.se                  Fler motiv finns på:   http://båstadallehanda.se

Comments are closed.