Dansen vid stranden i Hemmeslöv!

dans.på mellanvagen.small

Det finns platser på Jorden där folk samlas och är lite lyckliga en stund! Ett sådant ställe kan du hitta i Hemmeslöv. Följ Mellanvägen hela vägen ner till havet så är där en dansbana. Den är inte stor och den är utomhus, men  den har en förmåga att glädja många på onsdagskvällar om sommaren.
En liten bod utgör scenen. Där står, allas vår sjungande ängel, Anna Carlsson och river loss på synten samtidigt som hon klämmer låtar som går hem i folksjälen! Det svänger, det gungar och det är fullspikat av människor med tindrande ögon. De trivs, pratar, skrattar och dansar så det står härliga till! Man kan inte annat än att bli glad!
Med självande hand har jag försökt återge lite av stämningen med denna tavla. Kanske någon känner igen sig. Puss och kram på er gott folk!

Är du sugen på att köpa tavlan till dig själv, eller kanske ge bort den till någon du tycker om, så går det bra. Det är en giclée i begränsad upplaga. Formatet på bilden är ca A3. Med ram och passepartout är den 50 x 40 cm. Priset är SEK 1500- signerad, inramad och klar.

Comments are closed.