Feeling på Agardhsgatan i Båstad!

denna.agardhsgatan.small

-” Vill du köpa tavlor? ” ropade jag. Det var inte så att jag trodde att hon hörde dåligt men på gatan vimlade det, märkligt nog, av folk ungefär som på en festival i Rio….och då måste man hojta för att göra sig hörd!

-” Näeh….” sa tanten. ” Men jag tänkte du ville vara med och fira in våren! ” Hon tog några skutt med hopprepet och fnissade som en tioåring.

-” Våren? ” sa jag. ” Vi är ju bara i början av januari! ”

-” Grabben, ” sa tanten. ” De har börjat sälja semlor! Vad säger det dig? Det är klart att det är vår då! Hänger du inte med blir du frånåkt! ”

-” Ja, det så klart! ” sa jag eftersom jag inte ville bli frånåkt.

Vill du köpa ” feeling på Agardhsgatan i Båstad ” till dig själv, eller kanske ge bort den till någon du tycker om, kommer här lite fakta. Bilden är en giclée med en maxupplaga på 50 ex. Format ca A3. Med passepartout och ram har den yttermåtten 50 x 40 cm. Originalsignerad, numrerad, inramad och klar kostar den SEK 1500-. Kontakta mig på  johan@lotand.se   Vill du se flera motiv från Båstad är du välkommen att besöka gladkonst.se

Comments are closed.