Myskväll i Båstad!

myskvall.med.gladkonst.small

Igår kväll regnade det ganska mycket i Båstad! Det var ett mellanting mellan skyfall och brandslang! Det kan bli sådant väder, så här års! Mörkt och blött! För att du då inte skall deppa ihop fullständigt visar en färsk undersökning att det hjälper en hel del om du kokar en kopp kaffe, tar den där sista tårtbiten i kylskåpet, slår dig ner i älsklingssoffan, slår på lite musik, har något att pyssla med, en bok, en tidning kanske en stickning! Det är också en fördel om du delar stunden med någon du tycker om, din käresta, eller ett husdjur, en hund, en katt, eller en fågel!

Har du inget av allt det där finns det bara en sak kvar som du kan göra….och det är att klä in dina väggar med gladkonst från Båstad!! …..Fast kanske den där undersökningen inte var hundra procent vetenskaplig….för det var jag som höll i utfrågningen..och det var bara jag i rummet…. Jag kan också ha varit partiskt eftersom det är jag som målar tavlorna..

Tycker du att det vore kul att ha den här tavlan hemma på väggen, eller kanske ge bort den som present, är du välkommen att höra av dig. En originalsignerad och numrerad, giclée i begränsad upplaga. Den håller A3-format ungefär. Med guldram och passepartout är yttermåtten 50 x 40 cm. Pris 1500:-  inramad och klar! Personlig leverans inom Bjärehalvön och Laholm!

Kontakta mig på:    johan@bastadallehanda.se                  Fler motiv finns på:   http://båstadallehanda.se

Comments are closed.