På gränsen mellan Båstad och Laholm ligger ett fantastiskt…..

strandpensionatet.small

På gränsen mellan Båstad och Laholm ( Skummeslövstrand ) ligger ett fantastiskt matställe!! Strandpensionatet, ett stenkast från havet. Jag hade hört talas om deras kök så jag var där och åt häromdagen. Oxfilépastan fick mig att falla baklänges och sedan hoppa jämfota av förtjusning! Redan efter en måltid blev jag svårt beroende och måste därför dit igen så fort som möjligt så att skakningarna avtar. Eftersom solen sken den dagen passade jag också på att måla av stället!

Tycker du att det vore kul att ha den här tavlan hemma på väggen, eller kanske ge bort den som present, är du välkommen att höra av dig. En originalsignerad och numrerad, giclée i begränsad upplaga. Den håller A3-format ungefär. Med guldram och passepartout är yttermåtten 50 x 40 cm. Pris 1500:-  ramad och klar! Personlig leverans inom Bjärehalvön och Laholm!

Kontakta mig på:    johan@bastadallehanda.se                  Fler motiv finns på:   http://båstadallehanda.se

Comments are closed.