Tångbryggan! Ungdomens källa!

tangbryggan.new.small

Båstad bär på en hemlighet! Tångbryggan på Malen! Sägnen säger att där finns en ungdomens källa! Förmodligen trycker det sagolika vattnet upp ur havsbotten….och varje gång du badar i det blir du tre dagar yngre! Är du i plurret tio dagar på rad handlar det om en månads föryngring! Enkel matematik!
Det där har Båstadborna vetat i generationer men vi har hållit det för oss själva. Jag känner folk som smyger ner vid ” Tångis” mitt i vintern och de ser oförskämt fräscha ut fast de har passerat 100!
Om du kommer hit som turist och tycker att våra äppelkäcka kinder blir allt rosigare…så stämmer det. Många år har passerat men vår skönhet bevaras på det mest remarkabla sätt!

Tycker du att det vore kul att ha den här tavlan hemma på väggen, eller kanske ge bort den som present, är du välkommen att höra av dig. En originalsignerad och numrerad, giclée i begränsad upplaga. Den håller A3-format ungefär. Med guldram och passepartout är yttermåtten 50 x 40 cm. Pris 1500:-  inramad och klar! Personlig leverans inom Bjärehalvön och närmaste omgivningen!

Kontakta mig på:    johan@gladkonst.se                  Fler motiv finns på:   http://båstadallehanda.se

Comments are closed.