Minns du Pepes Bodegas första sommar?

pepes.small

Minns du när Fegge och Lasse startade Pepes Bodega i början på 90-talet? Grabbarna var unga och ögonen lyste av energi! Allt var lätt som på en playa i Brasilien! Så här i efterhand känns det som att det alltid var vackert väder på den tiden. Jag minns världens godaste, jättelika, pizzor som Fegge och Lasse själva serverade. De som jobbade i baren var polare från runt om i Båstad! Massor med trevliga människor! Gammal som ung, av byns invånare, gick dit! Kändes som hemma på något vis. Snart började också resten av landet att få upp ögonen för det lilla plejset! Under tennisveckan fick man klämma in folk med skohorn. Det gjorde inget att det var trångt då. Inga pandemier…. så det var bara att trängas och skåla i glasen! Pepes finns ju kvar än idag men det som man särskilt minns är de där första, spontana dagarna när ännu ingen riktigt visste hur framtiden skulle utveckla sig!
Jag målade en tavla från Pepes då…undrar om inte Fegge köpte den. Sedan dess har mycket vatten runnit under Paris broar så jag tyckte att det kunde vara dags för en ny Pepe-bild…så som jag idag, med viss konstnärlig frihet, har sparat grabbarnas skapelse i mitt hjärta!

Tycker du att det vore kul att ha den här tavlan hemma på väggen, eller kanske ge bort den som present, är du välkommen att höra av dig. En originalsignerad och numrerad, giclée i begränsad upplaga. Den håller A3-format ungefär. Med guldram och passepartout är yttermåtten 50 x 40 cm. Pris 1500:-  inramad och klar! Personlig leverans inom Bjärehalvön och närmaste omgivningen!

Kontakta mig på:    johan@gladkonst.se                  Fler motiv finns på:   http://båstadallehanda.se

Comments are closed.